REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

Målet er succes for både kandidat og klient

Udvikling og succes skabes med de rette hoveder ombord. Medarbejdere og ledere, der med passion og talent er motiverede til at indfri de afstemte forventninger – og dermed skabe resultater. Blachman hjælper dig med at finde, tiltrække og udvikle de bedste medarbejdere og ledere vha. grundig interviewteknik og stor erfaring.

Rekruttering og udvælgelse hos Blachman starter med en grundig forventningsafstemning i din virksomhed. Med udgangspunkt i markedets mest valide personligheds- og talenttest får du en dyb indsigt i dine kommende medarbejdere og lederes ønskede personlighed samt kompetencer. Derefter finder vi den rigtige medarbejder gennem at afsøge markedet og tage kontakt til de interessante kandidater.

Fokusområder:

  • Kandidatvurdering – træf beslutninger på et så nuanceret grundlag som muligt og understøt en god onboarding. Hvordan komplementerer kandidaten dig og dit team på arbejdsadfærd og arbejdsstil? Onboarding griber fat om medarbejderne præcis på det tidspunkt, hvor motivationen og opmærksomheden er i top. Udbyttet er en klar dialog og forventningsafstemning, der skaber arbejdsglæde og fastholdelse.
  • Personlig sparring om karriervej – sammen finder vi frem til hvad der motiverer dig, dine talenter og hvad giver dig energi i hverdagen gennem personlig udvikling og coaching.

Kontakt os og find ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Share on Facebook