SÆLG! – MENS DU SALGSTRÆNER

STYRK DIN PERFORMANCE – MENS DU UDFØRER DIT SALGSARBEJDE LIVE* 

Med vores stærke koncept Salgskontoret hos Blachman får du et salgskursus med masser af støtte, træning og coaching til at udvikle dine salgs- og netværkskompetencer, mens du arbejder med dine egne salgsopgaver, kundeemner og salgsprocesser. Salgskontoret er et hands-on træningsforløb over 8 træningsdage med 14 dages interval. Træningsdagene starter med et par timers inspiration og ERFA, og derefter går vi ”LIVE”. Du kommer gennem hele salgsprocessen fra kontakt til kontrakt – med nye møder i kalenderen – hver gang! Du bliver samtidigt inspireret til, hvordan du kan bruge dit netværk i dit salgsarbejde.

Du bliver en af i alt ca. 8-12 deltagere fra forskellige virksomheder, hvilket giver en stærk dynamik og inspiration på tværs af profiler og brancher. Træningen foregår i Blachman’s nye lokaler i Valby.

Salgskontoret er målrettet dig, der sidder alene som selvstændig eller med ansvaret for salget i en mindre virksomhed, samt den lidt større salgsorganisation, der mangler at få trænet et par enkelte sælgere i teamet, eller dig, der ønsker mere salgsfokus og hjælp til at få det gjort!

 

SALGSKONTORETS program for 8 fulde træningsdage med 14 dages interval:

 • 21. marts – intro – salgsplanlægning + LIVE
 • 4. april – networking + LIVE
 • 18. april – calls + LIVE
 • 2. maj – networking & calls (opsamling) + LIVE
 • 16. maj – mødeforberedelse & mødestruktur + LIVE
 • 30. maj – aktivering & afdækning af behov + LIVE
 • 13. juni – indvendinger, USP´er & closing (værdibaseret salg) + LIVE
 • 27. juni – personprofiler + LIVE

(*LIVE = Mødebooking / Telefonisk opfølgning / Sparring på igangværende kundecases / Networking)

Pris: 15.995,- inkl. forplejning, svarende til 1.999,- pr. dag for et yderst resultatskabende forløb.
Hvis du vil sikkre dig en plads så tilmeld dig nu hos Henrik Kont på hk@blachman.dk  eller 30 30 32 31

JEG VAR MIN EGEN “CASE”

Jeg kom alene til Salgskontoret fra Humanizer uden de helt store forventninger idet det var min chef som havde tilmeldt mig. Vi arbejdede i en mindre gruppe på 8-10 personer, hvor praktisk træning af eksisterende og nye metoder blev sat sammen, så det passede ind individuelt hos de forskellige personligheder og brancher.

Jeg kunne rigtig godt lide at der blev delt erfaringer på kryds og tværs og at der var forskellige størrelse virksomheder samt brancher. Der blev udført konkret arbejde med det vi havde fokus på – der blev ringet og planlagt. Man var sin egen “case”.  Vores arbejdsprocesser blev taget op og optimeret. Jeg var meget glad for at få hjælp til at definere mine mål. Jeg blev bekræftet i at jeg var godt på vej i min salgsproces, men opmærksom på at der var mange ting som kunne blive bedre, såsom større forberedelse til møder. Jeg bruger nu LinkedIn dagligt idet jeg er blevet vejledt i hvilket stærkt værktøj det er.

Blachman har hjulpet mig, til at tro mere på mig selv og stå ved det jeg gør. Jeg har fået flyttet grænser og fået en større forståelse for, at salg er rådgivning, og at jeg i langt højere grad kan bruge mit netværk.

Dorthe Müller Resch

HR- og kundekonsulent, Humanizer

VIND 8 intensive salgstræningdage til en værdi af 15.995,-

DELTAG VIA FACEBOOK NEDERST PÅ SIDEN 

STYRK DIN PERFORMANCE – MENS DU UDFØRER DIT SALGSARBEJDE LIVE* 
Med vores nye koncept Salgskontoret hos Blachman får du masser af støtte, træning og coaching til at udvikle dine salgs- og netværkskompetencer, mens du arbejder med dine egne salgsopgaver, kundeemner og salgsprocesser. Salgskontoret er et hands-on træningsforløb over 8 træningsdage med 14 dages interval. Træningsdagene starter med et par timers inspiration og ERFA, og derefter går vi ”LIVE”. Du kommer gennem hele salgsprocessen fra kontakt til kontrakt – med nye møder i kalenderen – hver gang! Du bliver samtidigt inspireret til, hvordan du kan bruge dit netværk i dit salgsarbejde. Du bliver en af i alt ca. 8-12 deltagere fra forskellige virksomheder, hvilket giver en stærk dynamik og inspiration på tværs af profiler og brancher. Træningen foregår i Blachman’s nye lokaler i Valby. Salgskontoret er målrettet dig, der sidder alene (eller med ganske få kolleger) med ansvaret for salget i din virksomhed, den lidt større salgsorganisation, der mangler at få trænet et par enkelte sælgere i teamet eller dig, der ønsker mere salgsfokus og hjælp til at få det gjort!

SALGSKONTORETS program for 8 fulde træningsdage med 14 dages interval:

 • 16. august – intro – networking + LIVE
 • 30. august – salgsplanlægning + LIVE
 • 13. september – calls + LIVE
 • 27. september – networking & calls (opsamling) + LIVE
 • 11. oktober – mødeforberedelse & mødestruktur + LIVE
 • 25. oktober – aktivering & afdækning af behov + LIVE
 • 06. november – indvendinger, USP´er & closing (værdibaseret salg) + LIVE
 • 22. november – personprofiler + LIVE

(*LIVE = Mødebooking / Telefonisk opfølgning / Sparring på igangværende kundecases / Networking)

Pris: 15.995,- inkl. forplejning, svarende til 1.999,- pr. dag for et yderst resultatskabende forløb. Hvis du vil sikkre dig en plads så tilmeld dig nu hos Henrik Kont på 3030 3231 eller hk@blachman.dk

SÅDEN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

KLIK på Facebook ikonet nedenunder

HUSK at TAGGE en Blachman kontakt: Henrik Kont, Tony Blachman, Lars Bo Albrechtsen, Malene Haxager.

Du kan også deltage direkte inde på din kontaktperson’s facebookside.

Share on Facebook