WORK-LIFE-BALANCE

Styrk personlig robusthed


Et professionelt arbejdsliv er krævende – og som leder skal du både holde fokus på forretningen og dine medarbejderes trivsel. Blachman tilbyder 1:1 coaching, der giver dig selvindsigt og styrker din evne til at coache dine egne medarbejdere. Når du udvikler medarbejdere til at tage ansvar, reflektere og analysere deres arbejdssituationer, frigiver du tid til nye opgaver. Udviklende samtaler og træning i teknikker til håndtering af ledelsesproblematikker giver dig personlig indsigt og hjælper dig med at bryde mønstre og finde nye veje i dit lederskab.

1:1 stress coaching
Blachman tilbyder 1:1 stress coaching til at forebygge, håndtere og afhjælpe stress hos dig som er leder – og dine medarbejdere. Samtaleforløbet har fokus på at hjælpe dig eller dine medarbejdere med at genfinde balance, overskud og udvikle robusthed overfor arbejdslivets udfordringer. Det handler om at kunne være den bedste udgave af sig selv.

Forløbet kan også være forebyggende og give indsigt i, hvordan man forebygger stress i afdelingen. Foredrag, seminarer eller kurser af ½ – 1 dags varighed kan hjælpe med at sætte fokus på problemet og gøre emnet mindre tabubelagt. Fælles forståelse gør det nemmere at tage forebyggende samtaler i afdelingen. I sidste ende giver en fornuftig stresshåndtering, ud over større arbejdsglæde og produktivitet, færre sygedage og sygemeldinger.

Share on Facebook